Onze expertise

API Development

Bij LiveWall verzorgen we API-development zodat je platform of je app volledig is uitgerust met de laatste data. Daarbij maken we gebruik van de laatste cloud-technologie om ook te zorgen dat je API en data maximaal schaalbaar is. Dus ook wanneer je ineens honderdduizend bezoekers ontvangt.

Meer weten? Neem contact op!

Data Driven Design

Er is geen actuele website of app die niet volledig rondom API's is opgebouwd. Zo zijn er API's die actuele gebruikersdata en content ophalen, maar vaak worden ze ook ingezet voor externe koppelingen met systemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan productgegevens die opgehaald moeten worden of aan betalingen die verwerkt worden. 

Je kunt je dus voorstellen dat het enorm belangrijk is om je API-ecosysteem optimaal in te richten voor efficiënt gebruik en snelheid. LiveWalls team Platforms & App-ontwikkeling kijkt vanaf de start mee naar de ideale infrastructuur en dataopslag. 

Actuele Technologie

We maken gebruik van verschillende technologieën voor API-ontwikkeling. Dat kan in verschillende talen, zoals PHP of NodeJS. Daarbij zetten we doorgaans een Restful API in, maar ook bijvoorbeeld een API op basis van GraphSQL behoort tot de opties. 

Door gebruik te maken van de laatste cloud-platforms kunnen we ook volledig schaalbare applicaties opzetten die automatisch meeschalen met de hoeveelheid aan verkeer.

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.