Blog

Honda, Red Bull Racing en Wave genomineerd voor Dutch Interactive Awards

Naar het overzicht
Honda, Red Bull Racing en Wave genomineerd voor Dutch Interactive Awards

Digital development agency Wave, onderdeel van United Playgrounds, is met de Honda en Redbull Racing-case genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie campaign. De case bestaat uit een 3d racegame die Wave heeft ontwikkeld voor Honda en Redbull Racing en gelanceerd is tijdens de Formule 1 Grand Prix in oktober jl. in Austin USA.

Het doel van de gamification-case was het activeren van het partnership tussen Honda en Red Bull Racing, en het promoten van de introductie van de nieuwe Honda Civic Si.

Erik van Mourik, Head of Wave: “We zijn super trots dat we genomineerd zijn voor een Dutch Interactive Award. De Honda en Redbull gamification-case leent zich hier ook goed voor. Qua development was deze mobile game namelijk een enorme innovatie. Een 3d racegame ontwikkelen voor een browser brengt namelijk grote uitdagingen met zich mee. Qua bereik hebben in totaal ruim 20.000 spelers de game gespeeld. Een case waar we trots op zijn en die nu ook een nominatie in de wacht heeft gesleept. Op naar de award show op 2 juni!”

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.