Onze expertise

Campagne landingpage

Ter ondersteuning van marketingcampagnes helpen we vaak met het opzetten van een campagnewebsite of landingpage. Daarbij onderscheiden we ons echt door de campagnewebsite tot een visueel en interactief spektakel te maken. Daarbij combineren we maximaal creativiteit, design en techniek. 

HEB JE EEN VRAAG?

Interactieve ervaringen

LiveWall heeft dankzij haar in-house developers, de mogelijkheid om grote, interactieve en activerende campagne-sites op te zetten. Een game, ontworpen en geprogrammeerd rondom jouw brand? Een product-website met reviewsysteem voor directe gebruikersinteractie? Een website en database vol user generated content? De mogelijkheid om klantgegevens te verzamelen met de campagne? Wij denken graag met je mee! Daarin gebruiken we technieken zoals gamification, 3D, social data, animatie en de laatste HTML5 technieken. 

Converteren van gebruikers

Vaak worden landingpages gebruikt binnen een campagne om gebruikers te converteren of om te zorgen dat er data verzameld wordt. Daarbij denken we graag mee hoe we ervoor kunnen zorgen dat een bezoeker zijn gegevens achterlaat. Dat kan bijvoorbeeld zijn met een incentive, of juist door een hele toffe experience op de landingpage. 

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.