Onze expertise

Campagne landingpage

Ter ondersteuning van marketingcampagnes, zetten we vaak een campagnewebsite of landingspagina op. Daarbij onderscheiden we ons door deze campagnewebsite tot een visueel en interactief spektakel te maken. Zo combineren we creativiteit, design en techniek.

Meer weten? Neem contact op!

Interactieve ervaringen

LiveWall heeft dankzij haar in-house developers, de mogelijkheid om grote, interactieve en activerende campagne-sites op te zetten.

Een game, ontworpen en geprogrammeerd rondom jouw brand? Een product-website met reviewsysteem voor directe gebruikersinteractie? Een website en database vol user generated content? De mogelijkheid om klantgegevens te verzamelen met de campagne? 

Wij denken graag met je mee! Daarin gebruiken we technieken zoals gamification, 3D, social data, animatie en de laatste HTML5 technieken. 

Converteren van gebruikers

LiveWall denkt met je mee over hoe je het beste de meest relevante data kan verzamelen. Dat kan bijvoorbeeld zijn met een incentive, of juist door een geweldige experience op de landingpage. 

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.