Efteling

Al onze samenwerkingen met de Efteling

Naar het overzicht
Efteling - Al onze samenwerkingen met de Efteling

De challenge

LiveWall en attractiepark de Efteling kunnen al jaren rekenen op een sprookjesachtige samenwerking. Benieuwd welke mooie projecten daaruit zijn voortgekomen? Lees dan snel verder!

Interactief werken-bij-platform

Om te laten zien hoe tof het is om bij de Efteling te werken, ontwikkelde Livewall een interactief werken-bij-platform voor potentiële Efteling-werknemers. Het platform wordt versterkt met korte video-teasers én met een interactieve video, waar medewerkers vertellen wat hun werk bij de Efteling zo leuk maakt. 

Tijdens het kijken van de interactieve video verandert je muis in Pardoes’ ‘Twinkeltoorts’, zo taggen potentiële werknemers aspecten die zij interessant vinden. Na het bekijken van de video, vind je de getagde onderwerpen overzichtelijk terug.

Efteling - Al onze samenwerkingen met de Efteling

Social Wall

In de Efteling staan sprookjes op de eerste plaats. Daarom bouwde LiveWall een custom Social Wall met generieke content mogelijkheden. Met deze social wall laat de Efteling haar bezoekers hun verhalen delen. 

Op de Social Wall kun je alle berichten met de #efteling via Facebook, Instagram en Twitter zien op een mobiele pagina, die ook werd geïntegreerd in de Efteling website. De gebruikte hashtags worden gelinkt aan de attracties. Daarnaast kan de Efteling zelf nieuwe content delen op de Social Wall, bijvoorbeeld over nieuwe optredens.

Efteling - Al onze samenwerkingen met de Efteling

Persoonlijke napret-video in de Efteling-app

Je kent het wel; 100 foto’s in je camerarol na een bezoek aan de Efteling. Nu maak je met die zelfgemaakte foto’s een extra bijzondere persoonlijke video, via een nieuwe module binnen de Efteling App. Je selecteert een aantal foto’s van je dag bij de Efteling en binnen enkele minuten krijg je de persoonlijke video toegestuurd in je email. 

O.J. Punctuel geeft in de video een rondleiding door zijn Paleis der Fantasie. Op verschillende plekken ziet de gebruiker zijn of haar naam terugkomen. Daarnaast is er een speciale muur met fotolijstjes in het kantoor van O.J. Punctuel waar hij de foto's van de bezoeker heeft opgehangen.

Efteling - Al onze samenwerkingen met de Efteling

La Place & Efteling - Event video

In 2018 opende het La Place restaurant ‘de Vrolijke Noot’; op het Dwarrelplein in de Efteling. Hier biedt La Place speciale ‘smulmenu’s’ voor kinderen. En LiveWall biedt hier toffe registratie-video’s aan!

Efteling Familie Quiz Aftermovie

Een quiz vol wonderen!LiveWall was te gast in Symbolica, het Paleis der Fantasie in de Efteling, waar secretaris protocollair O.J. Punctuel de Efteling-fans aan een unieke quiz onderwierp.

LiveWall en de Efteling zijn ontzettend trots om te zien hoe we meer dan 10.000 deelnemers met elkaar verbonden met deze livestream in de gekke Corona-tijd!

Efteling - Al onze samenwerkingen met de Efteling
Efteling - Al onze samenwerkingen met de Efteling

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.