KLM

KLM on Tour

Campagnevideo & fotografie

Onder het motto ‘KLM on Tour’ gaat KLM dit jaar het land in. KLM heeft een sterke relatie met een groot aantal reisbureaus. Bij 'KLM on Tour' brengt KLM een persoonlijk bezoek aan hun reisadviseurs. Niet alleen om de laatste nieuwtjes te delen, maar vooral om te luisteren welke vragen er leven en wat zij te vertellen hebben.

Achtergrond
In 2018 is LiveWall de vaste videopartner voor diverse KLM events en campagnes. Voor de 'KLM on Tour' campagne verzorgde LiveWall naast een video ook de fotografie. KLM reisde in twee weken met een tiental accountants Nederland door om ervaringen te delen. Enkele van deze dagen is de KLM bus ingezet. 

LiveWall verwerkte deze beelden in een korte eventvideo. Samen met strakke animaties, speciaal ontwikkeld voor deze campagne aansluitend op de huisstijl van KLM. Daarbij is de fotografie gebruikt voor interne en externe promotie.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.