Wolkat

Social Snippets

Circulaire Textiel Recycling

Wolkat is een duurzaam circulair textiel recyclingsbedrijf dat textiel op innovatieve manier nieuw leven in blaast. De circulaire werkwijze wordt door LiveWall toegelicht en verbeeldt in aantrekkelijke social video's (snippets).

Wolkat
Wolkat recycled textiel middels een circulair model. De duurzame werkwijze van de verschillende complexe processen wilde ze graag uitlichten middels inspirerende en duidelijke video's. LiveWall heeft hierin voorzien door 6 korte pakkende video's te maken geschikt voor social media. Daarnaast zijn ze inzetbaar bij meetings, beurzen en presentaties. 

Collecting, Sorting, Recycling, Woven en Non-woven
De video's bestaan uit de volgende processen: Collecting, Sorting, Recycling, Woven en Non-woven, vervolgens is er een totaal video gemaakt die het gehele  proces van Wolkat samenvat. LiveWall heeft het hele design van de video's ontworpen en geanimeerd. De animaties in de video's zijn gecombineerd met beeldmateriaal uit de fabrieken van de verschillende processen.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.