Cirque du Soleil

Amaluna productie

Het mysterieuze karakter van de nieuw ontwikkelde site, neemt je mee in de wondere wereld van Amaluna!

Voor de nieuwste productie van Cirque de Soleil, ontwikkelde LiveWall een inspirerende website. Het mysterieuze karakter van de site, neemt de bezoeker mee in de wondere wereld van Amaluna. Op de website kan de bezoeker informatie vinden over de show en meteen tickets bestellen. Doordat de website volledig responsive is, kan de bezoeker ook eenvoudig mobiel tickets bestellen. De visuals en videocontent zetten een aantrekkelijk sfeerbeeld neer voor de bezoeker.

Amaluna is de nieuwe betoverende show van Cirque de Soleil. Amaluna neemt het publiek mee naar een mysterieus eiland dat wordt geregeerd door godinnen, en geleid door de cyclus van de maan. Een dochter die volwassen wordt, een ceremonie waarin vrouwelijkheid, vernieuwing, wedergeboorte en balans worden geëerd en doorgegeven wordt aan de volgende generatie.

 

Amaluna is alweer de 33e productie van Cirque du Soleil, geschreven en geregisseerd door Diane Paulus. Deze bijzondere show is een samenspel tussen ama, ‘moeder’ en luna, ‘maan’.

Over de hele wereld roept Cirque du Soleil verbeeldingen op, prikkelt ze zintuigen en lokt ze emoties uit. Ontdek en beleef deze unieke, artistieke show nu in Nederland!

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.