Connexie

Connexie Werknemers App

Naar het overzicht
Connexie - Connexie Werknemers App

De challenge

Met de Connexie werknemers applicatie die LiveWall heeft ontwikkeld heb je als werknemer altijd toegang tot jouw financiële gegevens en gewerkte uren, waar je ook bent. Geen gedoe meer met papieren loonstroken of inloggen op verschillende systemen, alles staat nu overzichtelijk bij elkaar in één handige app.

Werknemers app

Met de persoonlijke pincode ben je verzekerd van een veilige login, en kun je direct jouw financiële overzicht bekijken. Ook kun je contact opnemen met jouw werkgever via de app, zodat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt.

De app biedt niet alleen financiële informatie, maar ook documenten die voor jou relevant zijn worden overzichtelijk bij elkaar gezet. Zo heb je altijd jouw belangrijke werkdocumenten bij de hand.

Connexie - Connexie Werknemers App
Connexie - Connexie Werknemers App

Werkgevers applicatie

Het succes van de Connexie werknemers applicatie heeft ervoor gezorgd dat we nu ook werken aan een speciale applicatie voor werkgevers. Op deze manier kunnen werkgevers makkelijk alle gegevens inzien, loggen en updaten, waardoor de werknemers app altijd actueel is. Momenteel kan dit alleen nog via een webportaal, maar binnenkort is dit ook beschikbaar via een speciale app voor werkgevers.

Kortom, de Connexie werknemers applicatie is de perfecte oplossing voor werknemers die op zoek zijn naar een overzichtelijke manier om hun financiële gegevens en gewerkte uren in te zien. 

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.