Dancetour festival

Website

De challenge

BOD Events en LiveWall werken al jaren samen op het gebied van digitale campagnes rondom Dancetour en Breda Live. In 2013 heeft LiveWall voor BOD Events een website voor het festival Dancetour ontwikkeld. Op basis van de rebranding van Dancetour en op basis van data analyses van de website bezoekers, heeft LiveWall in 2017 een compleet nieuwe responsive website ontwikkeld.

CMS

 

Binnen de website, welke volledig wordt beheerd via een Content Management System (CMS) is een nieuwspagina ingericht voor het laatste nieuws. Ook is er voor iedere editie van Dancetour een aparte stadspagina ingericht met het laatste nieuws, informatie over de line-up en content van voorgaande edities.

 

DJ Clash / Get On stage

 

Naast deze nieuwspagina heeft LiveWall twee campagnes ontwikkeld welke binnen de pagina gehost worden, namelijk de DJ Clash en Get on Stage with Jupiler.

 

Binnen de Dancetour DJ Clash strijden DJ-talenten om een plekje op de Dancetour editie in hun stad. Na het uploaden van een DJ set binnen de Dancetour website verzamelen zij zoveel mogelijk stemmen door hun netwerk te activeren welke op hun beurt ambassadeurs worden van Dancetour.

 

Binnen Get on Stage with Jupiler maken vriendengroepen profielen aan binnen de site en proberen zij zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. De top 25 profielen winnen met hun vriendengroep VIP tickets om backstage te feesten op Dancetour.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.