Dove

Healthy Fest

Test welk geurtype jij bent

Healthy Fest is een festival voor je lichaam, geest én je social life. LiveWall maakte in opdracht van Dove een geurtest voor bezoekers aan dit gezonde, driedaagse feest.

Dove Healthy Fest
We willen allemaal lekker in ons vel zitten. Maar soms kun je wel wat extra energie gebruiken. Gelukkig is er Healthy Fest: het festival waar je nieuwe energie van krijgt. Wil jij ook checken of je in balans bent op het gebied van sport, mind, food en friends? Test dan hoe jij in het leven staat, welke geurtype jij bent en maak kans op één van de drie Dove VIP cottages voor jou en je vriendinnen!

De test
Na het invullen van een online test met vragen als 'wat is jouw favoriete sport' en 'wat is jouw ideale manier van ontspannen' berekenen we welk geurtype jij bent. Na afronden van de test ontvangt elke deelnemer een voucher voor 50% korting op zijn/haar Dove-product.

Healthy Fest
Healthy Fest is een lekker weekend in een bosrijke omgeving. Drie dagen draait alles om sport, mind en food! Daag jezelf uit met work-outs van professional trainers en health coaches. Laat je inspireren en motiveren door sprekers tijdens vele lezingen en workshops. Natuurlijk is er ook meer dan genoeg tijd om te relaxen. Geniet van lekker eten, drinken en muziek.

Healthy Fest vindt plaats op 3, 4 en 5 juni in Center Parcs de Eemhof.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.