Dumpert

Dumpert / News media

De Dumpert app

In opdracht van Telegraaf Media Groep ontwikkelde LiveWall de vernieuwde Dumpert applicatie voor zowel iOS als Android. De Dumpert-App is één van Nederlands meest populaire applicaties.

Dumpert
Dumpert biedt heel Nederland, van jong tot oud, iedere dag de meest spraakmakende, nieuwswaardige en meest gekke video’s, afbeeldingen en andere content. Alle content op Dumpert wordt door de bezoekers (de zogenaamde Reaguurders) aangeleverd. Deze worden vervolgens maandelijks meer dan 150 miljoen keer bekeken. Reaguurders waarderen deze video’s, afbeeldingen en geluidsfragmenten vervolgens met zogenaamde kudo’s. De best gewaardeerde video’s van de dag verschijnen in de dagelijkse top 5. Binnen de Dumpert App is er ruimte gereserveerd voor adverteerders, gebruikers kunnen ervoor kiezen om voor een kleine jaarlijkse vergoeding over een advertentievrije applicatie te beschikken.

Dumpert App
Dumpert werkt, naast de huidige website, al langere tijd met een mobiele applicatie voor zowel Android als iOS. Deze was echter, tot grote ontevredenheid onder de trouwe Reaguurders, erg verouderd en miste veel functionaliteiten. LiveWall ontwikkelde de Dumpert applicatie opnieuw from scratch voor zowel Android als iOS.  

Functionaliteiten 
De vernieuwde en sterk verbeterde versie van één van Nederlands meest populaire mobiele apps bevat allerlei nieuwe functionaliteiten. Zo kunnen Reaguurders ook middels de mobiele applicatie content waarderen (kudo’s uitdelen), altijd gemakkelijk de laatste en meest gewaardeerde video’s en afbeeldingen terugvinden, is de algehele zoekfunctie geoptimaliseerd en is er een apart tabblad met een verzameling van alle échte Dumpert-Klassiekers. 

Daarnaast kunnen Reaguurders hun favoriete content terugkijken op grote schermen middels een ingebouwde Google Chromecast-/Apple Airplay-functie. Als kers op de taart is er een geheim Soundboard verstopt binnen de applicatie: wanneer je deze vindt, heb je toegang tot de meest klassieke en memorabele sounds ooit vertoond op Dumpert. Dit geheime soundboard leidde tot een nationale hype op onderwijsinstellingen, waar studenten werden opgeroepen om de ‘Dumpert-Anthem’ via de intercom door de schoolgangen te laten horen.

Reacties
De Reaguurders zijn vol lof over de vernieuwde Dumpert applicatie. De applicatie is inmiddels al meer dan 1,5 miljoen keer gedownload en wordt minimaal 15 miljoen keer per maand gebruikt. Het geheime soundboard werd maar liefst 10 miljoen keer ontdekt en gebruikt, alleen al in de eerste week!

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.