Efteling

Interactief werken-bij-platform

Naar het overzicht
Efteling - Interactief werken-bij-platform

De challenge

31 mei 1952 was een heuglijke dag: de Efteling werd officieel geopend. Het toenmalige Sprookjesbos groeide in de decennia die volgden uit tot een gigantische Wereld vol Wonderen. Duizenden mensen worden jaarlijks betoverd door unieke sprookjes, mooie attracties en de rustgevende natuur in de Efteling. Die sprookjes, attracties en natuur worden tot leven gewekt en liefdevol verzorgd door de Efteling-medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de verwondering compleet wordt.

Om medewerkers te vinden die het Efteling sprookje compleet maken heeft de Efteling de vraagstelling uitgezet van een werken-bij platform. Waarop potentiële nieuwe medewerkers worden geïnformeerd en geënthousiasmeerd om ook bij de Efteling te komen werken.

Het concept

Om te laten zien hoe het is om mee te werken aan die verwondering, ontwikkelt de Efteling samen met LiveWall een interactief werken-bij-platform voor potentiële medewerkers. Op een interactief platform dat versterkt wordt door een interactieve video en korte teasers, schetst de Efteling een duidelijk beeld over werken bij de Efteling. In de interactieve video vertellen medewerkers over hun baan en wat het zo leuk maakt om te werken bij de Efteling. 

Efteling - Interactief werken-bij-platform
Efteling - Interactief werken-bij-platform
Efteling - Interactief werken-bij-platform
Efteling - Interactief werken-bij-platform

Interactieve video

Werken in een familie attractiepark, hoe ziet dat eruit? Sta je dagelijks schoenen te poetsen bij De rode Schoentjes? Of ken je alle liedjes na een dag uit je hoofd? Op welke locaties kun je werken en wat wordt er van je verwacht? In een prachtige en humoristische film worden verschillende functies op het interactieve werken-wij-platform belicht.

Presentatie
Want wie kan er beter vertellen hoe het is om bij de Efteling te werken dan de Team Lead Horeca Bediening, een medewerker Milieudienst, de Efteling-bewoners of de Coördinator Onderhoud zelf? En natuurlijk vertellen zij over hun werk op herkenbare plekken in de Efteling: in de looping van de Python, tot de knieën in het water bij de vijver voor Fata Morgana, of duizelig in een kookpot van Monsieur Cannibale!

Taggen
Nog een verrassing: tijdens het kijken van de interactieve film verandert je muis als bij toverslag in Pardoes’ ‘Twinkeltoorts’. Met deze toverstaf tag je de momenten in de video die jou aanspreken. Na het bekijken van de film kom je op een overzichtspagina, waarop de getagde functies en extra informatie overzichtelijk onder elkaar staan.

Snippets
De interactieve video is onderdeel van de ‘werken-bij-campagne’ van de Efteling en wordt online verder uitgezet via korte teasers. Hierin zie je bijvoorbeeld ook de drie bakkers uit het Land van Laaf die al hun hele leven in de Efteling werken en kom je de Trollenkoning tegen. Ook worden de verschillende functies getoond bij de juiste doelgroep, of vertellen medewerkers meer over de sfeer in het park. Zo blijken de personeelsfeesten legendarisch te zijn...

Door deze interactieve video wordt het duidelijk op welke locaties je in en buiten het park kunt werken, hoe je er terecht komt, hoe divers de werkzaamheden zijn en hoe bijzonder het is om onderdeel te zijn van de Wereld van de Efteling.

Check het interactieve platform en de vacatures hier! 

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.