Nutrition & Santé Benelux

Online Product lancering

Social content glutenvrije producten

LiveWall kreeg de opdracht om social content voor de online campagne van glutenvrije producten van het merk Céréal te creëren en bestaand materiaal te updaten. Hiervoor zijn aantrekkelijke social posts ontworpen die aansluiten bij de desbetreffende doelgroep.

Intoleranties
Céréal een foodbrand dat onder Nutrition & Santé valt,  speelt met haar producten in  op een doelgroep met gluten allergieën en/of lactose intolerantie. Deze producten verdienen de juiste online promotie op Instagram. LiveWall heeft geholpen met de online lancering van de glutenvrije producten. Door content te creëren die social gericht is voor de gewenste doelgroep en tot de verbeelding spreekt.


Social snippets
Korte snappy filmpjes zijn gemaakt om single glutenvrije producten en totaal productlijnen te promoten op Instagram. LiveWall zorgt voor de juiste formaten en lengtes van de video's voor het ultieme kijkgenot.  


Video
Een videoproductie is uitgerold voor het creëren van een social smaak video,  die zowel de smakelijkheid van de producten naar voren brengt als een lifestyle weergeeft.  De video is een versterking van het  merk Céréal en haar assortiment. 

Animatie

Middels stijldesign en speelse animaties, is de online content tot leven gebracht. Deze animaties zijn ingezet voor Instagram stories en posts om de bekendheid van de glutenvrije producten te promoten. Ook is er een bumper animatie gemaakt, die achter iedere post en video is geplaatst. LiveWall zorgt zo voor herkenbaarheid bij het merk.  

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.