Jupiler

Get On Stage

Interactieve Game

Voor Jupiler & Dancetour ontwikkelde LiveWall de Get On Stage Game. Bezoekers kunnen aan de hand van deze ‘runner’ game toffe prijzen winnen. 

Gameplay
In deze game ren je over de massa mensen heen en ontwijk je wall of deaths, helicopters, boten en mensen op de schouders. Het spel bestaat uit 12 stages, van elke Dancetour editie. De top 25 spelers per stad mogen samen met drie vrienden naar het Get On Stage with Jupiler VIP deck. 
Via Facebook kan de speler beste score delen en je vrienden uitnodigen de game te spelen. Met dit mechanisme zorgen we voor meer plays.

Personal   
De bezoekers van het VIP deck krijgen ook dit jaar een persoonlijke aftermovie. Deze bestaat uit alle foto's en video's die van de bezoeker gemaakt zijn tijdens het festival. Tijdens het event ontvangt de bezoeker een bandje met een NFC-tag die gekoppeld is aan een Facebookaccount.  Na afloop van het event ontvangt de bezoeker zijn of haar persoonlijke aftermovie per mail en wordt deze op hun timeline geplaatst. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.