The KidsRights Foundation

KidsRights Changemaking platform

Platform voor steun aan kinderrechten

The KidsRights Foundation zet zich al jarenlang in voor de rechten van het kind. De foundation geeft kinderen een stem. Het Changemaking platform zorgt voor een digitale doorvertaling van deze unieke verhalen en initiatieven.

KidsRights
KidsRights geeft de kinderen en wereldwijde stem. Het beste voorbeeld hiervan is de Kindervredesprijs, die jaarlijks wordt uitgekeerd op de Dag van de Rechten van het Kind. Een selectie van unieke kinderen (met unieke initiatieven en idealen) strijden om deze prijs. March for Our Lives zijn de winnaars van de 2018-editie. 

Digitaal platform
Naast lokale steunbetuigingen en acties, probeert KidsRights de stemmen van de kinderen zover mogelijk te laten rijken. Dus ook online! Het nieuwe Changemaking platform is hierin de digitale spin in het web. Op het platform hebben kinderen (maar ook ouders, familie en geïnteresseerden) de mogelijkheid om het nieuws en updates van de Changemakers nauwlettend te volgen. 

Informeren en activeren
Het platform is een bron van informatie rondom de internationale Kinderrechten. Op het platform is informatie te vinden over de verschillende thema's, whitepapers met informatie over kinderrechten en onderzoeksverslagen. 
Naast het informeren geeft het platform ook de ruimte om support te uiten. De kinderen zijn pas echt geholpen wanneer we samen in actie komen! Steun de Changemakers bijvoorbeeld door middel van een donatie, het volgen van een livestream, het aanmelden voor de nieuwsbrief of het delen van items vanaf het platform. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.