Koningsdag Tilburg

Koningsdag Tilburg

Tilburg Zwaait

Koningsdag 2017 werd in Tilburg met het bezoek van de koninklijke familie groots gevierd. Een unieke kans voor Tilburg om zich als logistieke topregio op de kaart te zetten. Wij konden (met Tilburg als thuisbasis) hierbij natuurlijk niet ontbreken en ontwikkelden een unieke shakevote-game die door onze Koning en Koningin gespeeld werd!


Tilburg Zwaait
Door met je smartphone een mobiele pagina te bezoeken, werd je automatisch ingedeeld in een blauw of oranje team. Vervolgens gingen de 2 teams, tijdens 2 games, met elkaar de strijd aan. In deze games werd er gebruik gemaakt van de gyroscoop van de smartphone. Hiermee meten we de activiteit van de gebruiker en koppelen hier een bepaalde actie aan.

Game 1:
Het koninklijk paar plaatste een fictieve bestelling die de teams vervolgens moesten ophalen in een magazijn. Door het schudden van de smartphone werden 2 heftrucks met pakketjes op het grote scherm in beweging gebracht. Hoe harder de teams schudden, hoe sneller de heftruck zijn bestemming bereikte. Het winnende team kon direct door naar het volgende onderdeel.

Game 2
Nadat de bestelling bij het sorteercentrum arriveerde, moesten de pakketjes zo snel mogelijk met de vrachtwagen richting Paleis het Loo. Hier was het wederom de taak aan het publiek om zo hard mogelijk met de smartphones te 'zwaaien' om de vrachtwagens op het scherm te laten rijden.

Niet enkel het publiek stond flink te zwaaien, ook de koninklijke familie deed fanatiek mee!

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.