Spotify

LVNL: luchtverkeersleiding Nederland

Stijg Boven Jezelf Uit

Samen met Spotify heeft LiveWall de "Stijg Boven Jezelf Uit" campagne ontwikkeld. Binnen deze online campagne kun je zelf ontdekken welke kwaliteiten je hebt om luchtverkeersleider te worden, op basis van je eigen muzieksmaak. De campagne is binnen Spotify en Manners.nl gelanceerd.

Door middel van de campagne heeft LiveWall met behulp van leuke en speelse vragen over muziek je karaktertype afgeleid.  De vragen zijn gekoppeld aan eigenschappen die passen bij een luchtverkeersleider. Zo kun je uitmunten in 'Aandacht verdelen', 'Strategisch denken' of 'Pro-actief handelen'. 

Naast de uitslag op basis van de antwoorden op de vragen, krijg je ook een playlist met alle Spotify tracks die daarbij passen. De campagne is als microsite binnen Spotify gelanceerd, evenals tooling binnen artikelen op Manners.nl van mediabureau Wayne Parker Kent. De promotie verloopt via audio ads, display ads en redactionele artikelen. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.