Goede Tijden, Slechte Tijden

De WE kledinglijn in het atelier van Nina

WE Fashion game

De Meerdijk-app werd in 2016 een belangrijk onderdeel van een crossmediaal branded content-concept. EndemolShine Nederland, RTL en WE Fashion werkten samen rond de soap Goede Tijden Slechte Tijden (GTST), LiveWall Group verwerkte de WE Fashion branded content vervolgens in de Meerdijk App.

De Meerdijk App
De Meerdijk-app is vernoemd naar het fictieve dorp waar alle GTST-intriges zich afspelen en loopt parallel aan de tv-serie. In de app zie je extra video's die je niet op tv ziet, ontdek je als eerste nieuwe verhaallijnen, bekijk je flashbacks en maak je kennis met nieuwe personages. De app wordt continu voorzien van verrassende nieuwe content. 

Samenwerking met WE Fashion
WE Fashion en GTST werken samen aan de ultieme branded content. Speciaal voor WE werd er een nieuwe verhaallijn geschreven. GTST-karakter Nina Sanders (Marly van der Velden) krijg in de serie de opdracht om een party-collectie voor het modehuis te ontwerpen. De fashionlijn ontstaat in de serie en is uiteindelijk te koop in de winkels van WE Fashion. Er werd duidelijk gekeken naar de goede ambassadeur voor WE Fashion: Nina is zowel in de serie als in real life erg geïnteresseerd én werkzaam in de mode en heeft al een aantal ontwerpen op haar naam staan. 

WE in de app
De Meerdijk-app is de plek waar fictie en realiteit elkaar ontmoeten. GTST-fans volgen het ontwerpproces van de kledinglijn via vlogs van Nina. Ook zijn er verschillende spelletjes, zoals zoek-de-verschillen en memory-games, waarbij kledingstukken gewonnen kunnen worden. Hang kledingstukken in je virtuele kledingkast en maak setjes. Die je uiteraard meteen via de app kunt bestellen. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.