NOS

Personal video voor het NOS | NOC*NSF Sportgala

Wie wordt jouw Sportman, Sportvrouw of Sportploeg van het Jaar?

Voor het NOS | NOC*NSF Sportgala 2018 heeft LiveWall een zeer bijzondere activatie ontwikkeld. Jij kunt jezelf of een ander nomineren voor de titel Sportman, Sportvrouw of Sportploeg van het Jaar.

Sportgala
Om het NOS | NOC*NSF Sportgala nog meer aandacht te geven kiest de NOS ervoor om een de aanloop periode een activatie te laten ontwerpen met een persoonlijk element. LiveWall heeft hiervoor een persoonljike video en bijbehorende website ontwikkeld. Jij kunt jezelf of een ander via deze website nomineren voor de titel van Sportman, Sportvrouw of Sportploeg van het Jaar.

Eigen video
Op de website kan een video worden geüpload van een ander of van jezelf. Deze video wordt dan verwerkt in een persoonlijke video met Tom Egbers en Dionne de Graaff waarin zij de winnaar persoonlijk aankondigen. Deze video wordt via e-mail verzonden en kan daarna ook makkelijk gedeeld worden via Whatsapp en Facebook.

Resultaten
Tijdens de gehele campagne zijn er ruim 3,5 duizend video's ingezonden en heeft 68% de persoonlijke video ook weer gedeeld via Facebook of Whatsapp. 

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.