Partou

Pre- & Onboarding tool

Naar het overzicht
Partou - Pre- & Onboarding tool

De uitdaging

Iedere dag opnieuw zien ruim 9.000 medewerkers ongeveer 67.000 kinderen opgroeien op meer dan 900 Partou locaties. Met zo'n groot aantal medewerkers en locaties komen er wekelijks veel nieuwe collega's bij. Daarbij is het belangrijk dat nieuwe medewerkers goed meegenomen worden in het verhaal van Partou, waar ze rekening mee moeten houden en wat er nodig is voor een goede start van hun nieuwe baan.

Om de medewerkers een zachte landing te geven bij hun nieuwe baan, maakt LiveWall de pre- en onboarding tool. Een branded online platform die inspeelt op het moment dat een nieuwe medewerker van zijn candidate journey overgaat in zijn of haar employee journee.

Lees hieronder hoe we dit aanpakten voor Partou.

Partou - Pre- & Onboarding tool

Van candidate naar employee

Wanneer nieuwe collega's worden aangenomen bij Partou gaan ze van een candidate naar een employee in de journey. We haken onze pre- en onboarding tooling in op het 'onboarding' moment. Waarbij de preboarding staat voor de periode tot de eerste werkdag en de onboarding voor de periode vanaf de eerste werkdag. 

Partou - Pre- & Onboarding tool
Partou - Pre- & Onboarding tool

Pre-boarding

Samen met Partou ontwikkelen we een next-level, digitale preboarding-strategie. De tijd tussen het tekenen van het contract en de eerste werkdag overbruggen we met persoonlijke elementen, online dossieraanvulling en introductievideo's. 

Via de mobile-first digitale omgeving krijgt de nieuwe werknemer alle belangrijke informatie, één van de digitale buddy’s loopt hen door alle stappen heen.

Zie hieronder een voorbeeld van de verschillende soorten content in de pre-boarding tool.

Onboarding

Wanneer een medewerker van start gaat op zijn of haar eerste dag, start het onboarding traject. Ook de onboarding is verwerkt in de digitale omgeving. Waarbij de tooling verder uitleg geeft over in pre-boarding geintroduceerde onderwerpen, diepgang biedt over je ontwikkeling en voortgang en je checklists en opdrachten geeft tijdens je eerste weken als medewerker bij Partou. 

Met de pre- en onboarding tool bouw je als nieuwe medewerker een portfolio op waarin je jouw voortgang kunt volgen en inzicht krijgt in de nog te nemen stappen richting een succesvolle carrière. 

Partou - Pre- & Onboarding tool
Partou - Pre- & Onboarding tool

Een pre- & onboarding tool voor jouw organisatie

Ben je enthousiast geworden voor de pre- en onboarding tooling en wil je weten of het voor jouw organisatie ook kan werken? Neem dan contact op via onderstaande knop voor meer informatie.

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.