Pathé

The Accountant

City Battle game

Voorafgaand aan de première van de film 'the Accountant' in Pathé bioscopen, speelden bezoekers een interactieve game. Tegenstanders waren niet alleen hun publieksgenoten in eigen stad: er werd ook gestreden tegen drie andere steden!

Bezoekers in Breda, Tilburg, Eindhoven en Helmond beantwoordden voorafgaand aan de film via hun telefoon (met geluid aan!) 10 vragen én probeerden de code te breken... Op het grote scherm werd real-life de uitslag van de quiz getoond en zagen deelnemers wie hun tegenstanders waren. Uiteindelijk vonden we de beste boekhouders in de Lichtstad.

Quiz
LiveWall creeerde een interactieve quiz speciaal voor de vier deelnemende Pathé-bioscopen. Deelnemers kunnen inloggen via hun mobiele telefoon en met hun Facebookaccount. Door vragen over de te spelen film, de acteurs en de verhaallijn te stellen, zet je alvast de toon voor de rest van de filmavond. Nieuw was het wedstrijdelement tegen de andere bioscopen. De bezoekers in de bioscoop met de meeste goede antwoorden, wonnen een mooie prijs. 

The Accountant
The Accountant is een Amerikaanse misdaadfilm uit 2016 die geregisseerd werd door Gavin O'Connor. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Affleck, Anna Kendrick en J.K. Simmons.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.