LiveWall

Persoonlijke video’s met dynamische elementen

Naar het overzicht
LiveWall - Persoonlijke video’s met dynamische elementen

De challenge

Youtube, TikTok en Instagram: met zoveel kanalen is de diversiteit in videocontent enorm toegenomen. Eén ding hebben deze video's echter gemeen: ze zijn niet persoonlijk afgestemd op de kijker. LiveWall vond een manier om op een effectieve manier bestaande en nieuwe videos te personaliseren: Affectivity!

Door het toevoegen van persoonlijke elementen aan een video; zoals een naam, een foto of een boodschap, maak je een video uniek en volledig afgestemd op de kijker. Perfect voor een persoonlijke bedankvideo, een napret-video of voor de on- en off-boarding van collega’s.

In de praktijk

LiveWall ontwikkelt persoonlijke videocampagnes voor verschillende klanten.
Heb je de Efteling bezocht? Maak via de Efteling-app dan een persoonlijke video met jouw pretpark-foto’s en familienaam.
Meld je je af als lid van Videoland? Dan ontvang je een persoonlijke bedankvideo. Mét de vraag of je zeker weet dat je alle toffe content vaarwel zegt.
Ben je werkzaam bij Tempo-Team? Dan ontvang je na 300 uur werken een persoonlijke feestvideo waarin je werkgever aangeeft ontzettend trots op je te zijn. 

Het concept van dynamische elementen blijft in de meeste video’s hetzelfde. De toepassing van de video kan echter uiteenlopen. Door data, technologie en creativiteit bij elkaar te brengen, creëren we de meest persoonlijke video's. Video's die leuker en relevanter zijn maar bovenal echt impact maken.

LiveWall - Persoonlijke video’s met dynamische elementen
LiveWall - Persoonlijke video’s met dynamische elementen
LiveWall - Persoonlijke video’s met dynamische elementen
LiveWall - Persoonlijke video’s met dynamische elementen
LiveWall - Persoonlijke video’s met dynamische elementen
LiveWall - Persoonlijke video’s met dynamische elementen

Dynamische elementen

Vanuit een CRM of een ander namenbestand worden onderdelen zoals naam, foto, nationaliteit of andere informatie opgehaald. Deze content wordt ingeladen in ons Affectivity platform, zo kunnen we iedere video voorzien van persoonlijke data. Denk aan een diploma met jouw opleiding erop, een smartphone met jouw foto in het scherm of een Starbucks-koffiebeker met jouw naam. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Bekijk de voorbeelden:

Efteling napret-video

Tijdens een bezoek aan de Efteling maakt iedereen ontelbaar veel foto's. Wie heeft er geen foto van de Efteling-paddenstoel in het Sprookjesbos? Nu bestaat er ook de mogelijkheid om een bijzondere, persoonlijke video te maken met de Efteling app.

Personal video
Met een nieuwe module binnen de Efteling app kunnen bezoekers van het pretpark een video maken met zelfgemaakte foto's. De gebruiker selecteert zelf welke foto's toegevoegd kunnen worden en vraagt de video aan. Binnen enkele minuten wordt de video toegestuurd in een email. 

Je eigen foto's
O.J. Punctuel geeft in de video een persoonlijke rondleiding door zijn Paleis der Fantasie. Op verschillende plekken ziet de gebruiker zijn of haar naam terugkomen. Daarnaast is er een speciale muur met fotolijstjes in het kantoor van O.J. Punctuel waar hij de foto's van de bezoeker heeft opgehangen. 

Hoe werkt het?
Log in op de gratis Efteling-app met jouw Efteling-account. Ga naar je account en klik op ‘Maak je eigen persoonlijke aftermovie.’ Vervolgens kies je maximaal 15 foto’s uit je eigen filmrol. Kies uit die foto’s één omslagfoto en geef je gezelschap een naam. Als je jouw keuzes bevestigd hebt, ontvang je de video op jouw e-mailadres. Als je de video bekeken hebt, kun je deze opslaan op je telefoon en vervolgens delen via Social Media.

Club Brugge

Techonomy produceert voor Club Brugge een persoonlijke bedank-video voor de meer dan 500 sponsoren. Affectivity helpt bij het dynamisch en persoonlijk maken van deze video. Via een webpagina in de stijl van Club Brugge krijgen de sponsoren van de goedlachse Clinton Mata hun persoonlijke bedankje.

Dynamic Partner

Om de bedank-video meer impact te geven, zocht Techonomy een partner om de persoonlijke elementen op schaal toe te voegen. Samen is er gekeken naar de beschikbare data en opties tot het verwerken van de elementen. We kozen voor het verwerken van de logo's en de namen van de sponsoren in de video. 

Zamnesia

Bestellingen die geplaatst worden op de webshop van Zamnesia, komen vanuit diverse landen in Europa. Om de bezoekers te bedanken voor het plaatsen van een bestelling én om ze mee te nemen in het productieproces, tonen we een bedankvideo. 

Afgestemd op land van herkomst

Uit de bestelgegevens kunnen we aflezen vanuit welk land de bezoeker een bestelling plaatst. Dit wordt door een speciale techniek aangepast in de video en geexporteerd met de bijpassende content. Zo zie je bijvoorbeeld een kaas, molens en 'We love Nederland' in de Nederlandse bestellingen en een Engelse guard, de Big Ben en de Engelse vlag bij een Engelse bestelling. 

Videoland

Wanneer een abonnementhouder van Videoland zijn of haar overeenkomst opzegt, is dat voor Videoland geen reden om achterover te leunen. Om de doelgroep een mooi afscheid te geven (en wie weet, toch een terugdraaiing van de beslissing), ontwikkelden we met Videoland een 'guilty pleasure-video'. 

We missen je. 

In deze video komen de gegevens van de (ex-) abonnementhouder in beeld, zoals de naam en voorkeursseries. Door middel van een tekstuele boodschap af te wisselen met videomateriaal uit populaire series, wordt de boodschap overgedragen: 'We missen je, weet je zeker dat je niet terug wilt komen?' De ontvangers krijgen deze video persoonlijk binnen via een e-mail. 

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.