Iventus

Crop Innovation & Business conference

Persoonlijke video uitnodiging

Samen met Iventus ontwikkelt LiveWall een snappy en aantrekkelijke gepersonaliseerde video. Deze ligt geheel in lijn met het onderwerp van de conferentie, namelijk gewassen en landbouw. Daarom hebben we in de kassen van een van de partners de video op mogen nemen.

Persoonlijke uitnodiging
Op 14, 15 en 16 april 2019 is de Crop Innovation & Business conferentie in Amsterdam weer het podium voor innovatie, samenwerken en inspireren op gebied van duurzame landbouw. Dit tweejaarlijkse congres brengt mensen vanuit de hele wereld bijeen die spreken over de toekomst van landbouw. Het programma bestaat uit elevator pitches van start-ups, inbreng van jonge wetenschappers en talks van entrepreneurs. Om deelnemers op een passende wijze uit te nodigen, ontwikkelt LiveWall samen met Crop Innovation & Business (een initiatief van Iventus en KeyGene) een gepersonaliseerde video.

De video combineert personalisatie, real life beelden en motion graphics om zo een uitnodiging te ontwikkelen die écht aanspreekt.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.