PSV

Social Wall

De challenge

Landskampioen PSV pakte seizoen 2016/2017 aan om meer interactie te creëeren met het publiek. LiveWall maakte een tool op maat, waarmee de fan-beleving rondom thuiswedstrijden werd ondersteund. 

Op 4 grote LED-walls in het Philipsstadion werd vóór de thuiswedstrijden van PSV, tijdens de rust én na de wedstrijd alle social content verzameld die de PSV-fans verstuurden. Ook op de schermen in de wandelgangen en catacomben is deze Social Wall te bekijken. Startpunt van de interactieve actie was de PSV-fandag, waar Instagram- en Twitterfoto's volop werden gedeeld. 
In samenwerking met het social marketingteam van PSV, maakte LiveWall een design op maat, met custom animaties. 

PSV
Het Eindhovense PSV is één van de drie traditionele eredivisionisten in Nederland en werd 23 keer landskampioen. Het stadion van de roodwitten heeft een capaciteit van 35.000 toeschouwers. Deze thuisbasis van PSV bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.