Telegraaf Media Groep (TMG)

Relatieplanet

Naar het overzicht

App ontwikkeling

LiveWall ontwierp het User Interface Design van de nieuwe Relatieplanet-app. Hierbij richtten we ons op informatie, functionaliteit en de interactie met de gebruiker, in een mooi jasje.

Het User Interface Design moest de brede doelgroep van RelatiePlanet aanspreken en voor jong en oud leesbaar zijn: de gebruiker staat voorop.

User Interface Design
User interface design gaat een stap verder dan webdesign. Een graphical user interface is de schakel tussen mens en machine en zorgt ervoor dat in principe iedereen, zonder al te veel voorkennis, apparaten goed aan kan sturen. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van iconen, knoppen, kleuren en typografie. Maar het is een kunst om een goede balans te vinden tussen functionaliteiten, interacties en de juiste grafische elementen.

App
Na het interface design hebben we de app ontwikkeld. De app biedt een totale Relatieplanet ervaring aan op iOS en Android smartphones. De functies zijn onder andere:

- Inloggen
- Zoeken naar matches
- Chat
- Foto's uploaden
- Matchen met swipen
- Berichten


Relatieplanet
Ben je single en op zoek naar de liefde van je leven? Dan ben je bij Relatieplanet op de juiste plaats. Of je nu een dertiger bent of 50+. Of je nu hoger opgeleid bent of iets minder "papieren" hebt. Wij maken geen onderscheid in leeftijd, geaardheid of opleidingsniveau. Relatieplanet is "Gewoon voor Iedereen", want voor iedereen is er een leuke match!


Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.