Goede Tijden, Slechte Tijden

De Meerdijk App!

iOS en Android app

In samenwerking met RTL ontwikkelde LiveWall de GTST Meerdijk app. Al eerder dit jaar lanceerde LiveWall een nieuwe website ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de serie. De app is vernoemd naar het fictieve dorp waar alle GTST-intriges zich afspelen. In de app zie je extra video's die je niet op tv ziet, ontdek je als eerste nieuwe verhaallijnen, bekijk je flashbacks en maak je als eerste kennis met nieuwe personages.

GTST
Goede Tijden, Slechte Tijden is een Nederlandse soapserie die al sinds 1990 elke werkdag wordt uitgezonden op RTL 4. Deze soap vindt plaats in het fictieve plaatsje Meerdijk. Elke werkdag kan de kijker weer smullen van uiteenlopende intriges en dramatische gebeurtenissen.

Jef
Als GTST-fan is de GTST Meerdijk app onmisbaar op je smartphone. Via de gratis app, die beschikbaar is voor iOS en Android, worden nieuwe acteurs en actrices bekend gemaakt en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe verhaallijn. Gebruikers van de app krijgen door middel van het spelen van verschillende games en het oplossen van raadsels, toegang tot unieke content in de vorm van flashbacks en sneak-peaks. Het fotoboek van Jef vormt de storyline van de app. Met dit album gaat Jef langs bij (oud) bewoners om samen terug te blikken en om samen herinneringen op te halen.

De gebruiker krijgt in de app verschillende uitdagingen op zijn pad. De inhoud van de spellen loopt zeer uiteen. Van het op zoek gaan naar Jef's eigendommen in de Koning, tot het ontcijferen van Rick's telefoonnummer en het oplossen van een rebus. Ook heeft de gebruiker toegang tot een uniek video archief. De app wordt continu voorzien van verrassende nieuwe content. 

Parallel
De Meerdijk app loopt parallel aan de serie op TV. Het nieuwe GTST-platform is een logisch vervolg op de televisieserie en de eerdere applicaties en games die rondom de zomercliffhangers al veel trouwe fans aan zich wisten te binden. De app betrekt de kijker nog actiever bij de populaire serie. Door zowel de serie te bekijken als de app te volgen krijgt de kijker toegang tot al het beschikbare en exclusieve GTST-materiaal. Meermaals per week wordt er nieuwe content aan de app toegevoegd.

Het GTST Meerdijk concept is het perfecte voorbeeld van een applicatie waar alles in zit. De app maakt gebruik van native applicatie elementen als pushnotificaties en in-app payments, maar leunt ook voor een groot gedeelte op (visueel- en interactief) design in combinatie met front-end ontwikkeling. En vergeet ook niet de grote hoeveelheid aan audiovisuele content (audio fragmenten & video’s). De ontwikkeling is geoptimaliseerd voor de meest optimale fan ervaring.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.