SMART

Pop-up Store

Touchscreen

Van 5 augustus 2016 t/m 15 juni 2017 wordt The Mercedes House Brussels omgetoverd tot een Smart pop-up store, ‘Smart city’ genaamd. Bezoekers krijgen productinformatie, een testrit, een hapje en een drankje of vergaderen in een rustige omgeving. In samenwerking met Smart en BM projects verzorgde LiveWall een plek waar alles samenkomt: een interactief touchscreen in de store.

Touchscreen
De interactieve touchscreen staat midden in de pop-up store en is de plek om meer informatie te krijgen over de nieuwste Smart-modellen, om video's te bekijken en om je in te schrijven voor een proefrit. Gasten hoeven alleen maar te kijken en te klikken!

Smart city
De Pop-up store, Smart City genaamd, vertegenwoordigt het hele Smart-gamma. In 2017 doet namelijk ook de nieuwe generatie van elektrische smart haar intrede. Ook artistieke talenten krijgen hun kans in ‘smart city’ waar ze het grote publiek met hun creatieve realisaties laten kennis maken.

Smart City is te vinden op de Zavel van Brussel. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.