Nutrition & Santé Benelux

Social video

Social content productrange

Wij kregen de opdracht om een social video te maken voor de online campagne van glutenvrije producten van het merk Céréal. Hiervoor zijn aantrekkelijke social animatie video's ontworpen die aansluiten bij de desbetreffende doelgroep Nederlandse en Belgische doelgroep.

Nutrition & Santé

Céréal een foodbrand dat onder Nutrition & Santé valt,  speelt met haar producten in op een doelgroep met gluten allergieën en/of lactose intolerantie en focust zich op het creëren van producten met minder suiker. 
Deze producten verdienen de juiste online promotie op Instagram. LiveWall heeft geholpen met de online lancering van de glutenvrije producten. Door content te creëren die social gericht is voor de gewenste doelgroep en tot de verbeelding spreekt.

Animatie video's 

Middels stijldesign en speelse animaties  zijn diverse producten tot leven gebracht. Deze animatie video's zijn ingezet voor Instagram posts om de bekendheid van de glutenvrije producten te promoten. Deze campagne video's zijn zowel in Nederland en België ingezet in twee verschillende talen. LiveWall zorgt zo voor herkenbaarheid bij het merk.  

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.