Southfields

Gouden Stier Uitreiking

De challenge

Tijdens de jaarlijkse Gouden Stier Uitreiking wordt stilgestaan bij alle behaalde successen in de Jupiler League van het afgelopen seizoen. Trainers, coaches, topscorers en nieuwe talenten: ze komen allemaal aan bod. Daarnaast bepalen trainers en aanvoerders samen wie de Beste Speler van het seizoen 2016/2017 is.  

Een zaal gevuld met voetballers en voetballiefhebbers, daar moet een hoop voetbalkennis aanwezig zijn! Om deze kennis eens goed op de proef te stellen, kreeg het publiek een voetbalquiz voorgeschoteld met flink wat pittige vragen.

PresentersWall
Met behulp van PresentersWall ontwikkelde LiveWall een quiz-op-maat, volledig in de look&feel van het event. Via dezelfde tool werden er ook verschillende stellingen voorgelegd waar een panel van voetbalkenners met elkaar over in discussie ging. Een mooie middag vol interactie en trotse winnaars.

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.