Kumpany

Spoorwegmuseum

Touchscreen routeplanner

Kumpany en LiveWall ontwikkelen jaarlijks een aantal vernieuwende merkactivaties, waarbij LiveWall verantwoordelijk is voor digital concepting en development.

Spoorwegmuseum

 

In het spoorwegmuseum werd een event georganiseerd waar honderden kinderen te gast waren. Een onderdeel van het event was de merkactivatie die LiveWall heeft ontwikkeld. Op een touchscreen werd de Routeplanner getoond, welke uit een lijst van 25 treinstations bestaat.

 

Kinderen werden uitgedaagd om samen te werken in teams van twee. Eén kind had toegang tot een landkaart van Nederland met daarop de 25 treinstations en moest zijn partner in crime adviseren over het eerstvolgende station dat aangevinkt diende te worden.  

 

De afstand in kilometers tussen de twee stations werd uitgerekend en opgeteld bij het totale aantal kilometers. Na het aanklikken van alle stations werd een resultaat getoond en het verschil tussen de route van de deelnemers en de kortste route van 973 kilometer.  

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.