House of Sports

Zorg van de Zaak

Stressmeting in FC Utrecht stadion

Samen met House of Sports heeft LiveWall een toffe activatie opgezet in het FC Utrecht stadion. Met een speciale ontwikkelde android app kunnen tientallen uitverkoren fans een hartslagband koppelen. Op die manier worden real-time hartslagniveaus opgehaald van de verschillende tribunes. Een toffe combinatie van fun en awareness creëren rondom een serieus onderwerp!

Zorg van de Zaak
Als hoofdsponsor van FC Utrecht is Zorg van de Zaak altijd op zoek naar unieke manieren om meer awareness te creëren rondom het merk. Zo organiseert het ieder jaar de thema week "de week van de werkstress". Een week waarbij stil wordt gestaan bij de stress die mensen ervaren tijdens hun werk. Om meer bewustwording te genereren heeft LiveWall in samenwerking met House of Sports een activatie opgezet waarbij een groep supporters wordt ingezet om de stressniveaus te meten tijdens een voetbalwedstrijd van FC Utrecht. 

Stresslevels
Naast de supporters verspreid over de tribunes, krijgen ook voetbaltrainer (en ex FC Utrecht speler) Gert Kruys en grootaandeelhouder FC Utrecht Frans van Seumeren een hartslagmeter om hun pols. Middels een live doorvertaling naar de schermen in het stadion worden de spannings- en stresslevels gedurende de wedstrijd aan de aanwezige supporters getoond. 

App en weergave
LiveWall ontwikkelt een app waarbij een hartslag-band gekoppeld is via bluetooth. De gebruiker kan kiezen op welke tribune hij of zij zicht bevindt, zodat er vervolgens een gemiddelde van alle gebruikers op de tribunes getoond kan worden via een groot scherm in het stadion. Bekijk hieronder een voorbeeld van de weergave.

Aftermovie
Bekijk de aftermovie verzorgd door Zorg van de Zaak en House of Sports hierboven.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.