RTL Nederland

The voice kids Fangame

De challenge

Voor het nieuwe seizoen van The Voice Kids bieden RTL en Talpa in samenwerking met WE Fashion een gloednieuwe Fangame aan in de The Voice Kids app. In deze quiz krijgen kijkers een aantal fotovragen voorgelegd waarmee zij getest worden op hun kennis over de uitzendingen van The Voice Kids. LiveWall heeft voor deze game een mobile first website ontwikkeld om de game direct na de uitzending te kunnen spelen.

De campagne
De inhoud van de fangame is gelinkt aan de blind auditions en battles van The Voice Kids en is direct na de uitzending op tv beschikbaar. Spelers krijgen zes vragen met telkens twee foto's voorgelegd waarbij zij binnen de tijd het juiste antwoord moeten selecteren op basis van wat zij nog weten van de uitzending. Hoe sneller de vragen goed beantwoord worden hoe meer punten er te verdienen zijn. Door mee te spelen maken spelers kans op een meet & greet met de finalisten bij één van de vele WE Fashion stores in Nederland en daarnaast worden er wekelijks WE Fashion giftcards weggegeven.

Resultaat
LiveWall heeft de Fangame volledig als een mobile first website ontwikkeld. Hierbij is er gebruik gemaakt van  verschillende animaties die de game op een grappige wijze interactief maken. De fangame is door meer dan 10.000 kijkers van The Voice Kids gespeeld.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.