Tata Consultancy Services

Social Wall London Marathon

De challenge

LiveWall ontwikkelde in opdracht van Tata Consultancy Services een Social Dashboard, speciaal voor marathons wereldwijd.

Tata Consultancy Services

Tata Consultancy Services is leverancier van IT-services, bedrijfsoplossingen en outsourcingdiensten voor internationale ondernemingen. Zij zien het belang van sporten en gezondheid in en sponsoren daarom wereldwijd marathons zoals die van London, New York, Amsterdam en Lidingöloppet.

Social Dashboard

Om tijdens de marathons zichtbaarheid te genereren, wordt er voorafgaand aan verschillende evenementen door TCS een stand ingericht. Om hier een dynamisch karakter aan te geven, ontwikkelde LiveWall een Social Dashboard waarop interviews met hardlopers, promotievideo’s, social posts en foto’s van lokale photobooths werden geplaatst.

Campagne

Tijdens de marathon-edites van London, Amsterdam en Lidingöloppet werden TCS-bezoekers getrakteerd op inspirerende content, waarmee de doelgroep niet alleen lokaal bewust werd van TCS maar ook van haar wereldwijde inzet tijdens hardloopwedstrijden.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.