Tomorrowland

Tomorrowland TV

Livestream en Social Media

In juli 2016 werkte LiveWall samen met Tomorrowland aan een groot social media-concept, met livestream, touchscreens en een eigen CMS.Livestream

LiveWall verzorgde een speciale Livestream-studio, met een presentator die eens per uur de komende sets aankondigde. In de studio werd gebruik gemaakt van een touchscreen, waarmee social media-berichten uitgelicht konden worden.

CMS
Speciaal voor Tomorrowland ontwikkelde LiveWall een CMS waar alle social media-berichten met #tomorrowland op binnenkwamen. Vanuit het CMS werd een selectie gemaakt van de berichten.

Ook verzorgde LiveWall verschillende tablets in de studio, elk met een eigen social media-netwerk, bijvoorbeeld een tablet voor Instagram, voor Twitter en voor Facebook.

Tomorrowland
Tomorrowland is een grootschalig Belgisch outdoor dance-evenement in De Schorre in Boom. Het evenement vindt sinds 2005 eenmaal per jaar plaats en biedt optredens van internationale DJ’s. Deze twaalfde editie van Tomorrowland had als thema ‘the Elixer of Life’. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.