Willem II

Personal Video voor alle sponsoren

De challenge

Om relaties te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun, stuurde voetbalclub Willem II in augustus 2016 bijna 650 bedank-video’s uit, met daarin de (bedrijfs)naam van de sponsor. 

Voor deze opdracht verzorgden we de scripts, regie, de video en de montage. Iedere sponsor ontving een eigen link naar de video, waarin zij een persoonlijk dankwoord krijgen van bijvoorbeeld Technisch Directeur Joris Mathijsen. De filmpjes zijn makkelijk te downloaden voor Instagram en/of te delen via Twitter en Facebook. 

 

Om de Willem II-relaties te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun aan de club, stuurde Willem II in augustus 2016 bijna 650 bedankvideo’s uit, met daarin de (bedrijfs)naam van de sponsor. 

De ontvangen filmpjes zijn makkelijk te downloaden voor Instagram en/of te delen via Twitter en Facebook.

Media
De video’s werden goed opgepikt na een persbericht en de persoonlijke berichten werden veelvuldig gedeeld. Frank Evenblij verzorgde de voice-over en er zijn cameo’s van clubicoon Jan Vioen, Joris Mathijsen en spelers als Funso King Ojo en Erik Falkenburg. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.