Onze expertise

CMS Development

Wanneer je een website opzet, wil je natuurlijk zelf de content beheren. Dat doe je in een Content Management Systeem (oftewel: CMS). Daarin wijzig je zelf de pagina's, teksten en foto's. Er zijn - afhankelijk van de wensen - tal van mogelijkheden die we in het traject graag bespreken.

Meer weten? Neem contact op!

Mogelijkheden

Waar veel organisaties een vast CMS-systeem hebben, biedt LiveWall een aantal smaakjes. Dat is naar onze mening ook nodig, omdat een content management systeem bepaalde voor- en nadelen kan hebben.

Kies je bijvoorbeeld voor Wordpress of Drupal? Dan heb je al snel toegang tot honderden plugins van ontwikkelaars. Daardoor voorzie je veel functionaliteiten met plugins. Maar dat zorgt er ook voor dat er een complex ecosysteem van plugins ontstaat, waar je niet volledig de controle op hebt. 

Ook kan het wenselijk zijn om via een headless CMS - oftewel een externe aanbieder - een CMS af te nemen. Daarmee heb je dus niets meer te maken met onderhoud, maar zit je wel gebonden aan de functionaliteiten van het CMS. 

Bij LiveWall bieden we een eigen CMS, op basis van open source technologie, waardoor we nog veel meer flexibiliteit kunnen bieden. 

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.