Onze expertise

Engaging content

Als er één ding is waar we van houden bij LiveWall, dan is dat het combineren van creativiteit, design en technologie. Daarom zijn we juist heel erg goed in engaging content. Van AR Filter op Instagram, tot interactieve HPTO op Spotify of persoonlijke video. Allemaal om te zorgen voor meer betrokkenheid bij de doelgroep. 

HEB JE EEN VRAAG?

Nieuwe kanalen

We zien nieuwe kanalen als onze playground. Het is niet voor niets dat we nauw samenwerken met Spotify, Instagram, Snapchat en TikTok om mee te gaan in de laatste mogelijkheden. Daarbij combineren we onze creatieve en technische masterminds om nieuwe, verrassende en innovaties creaties te realiseren. En daarmee gooi je natuurlijk bij je natuurlijk hoge ogen bij je publiek. 

Creatief bezig

Die nieuwe kanalen geven fantastische nieuwe mogelijkheden. We nemen je mee in enkele voorbeelden:

Voor Snapchat en Instagram maken we AR filters en Lenses. Dat zijn die leuke filters die je gezicht aanpassen bij je camera in de beide apps. De output is natuurlijk super shareable, wat ook voor een merk veel kan betekenen. We hebben onder andere voor HEMA, Sony Music, Disney, Wehkamp en veel andere merken filters ontwikkeld.

Binnen Spotify werken we onder andere aan digital experience voor advertisers. Met het Spotify team maken we interactieve homepage takeovers, die het doen lijken alsof je scherm overgenomen wordt. Maar ook audio experiences maken we tot een nieuwe ervaring.

Mocht je persoonsgegevens hebben, dan kunnen we helpen met een persoonlijke video. In die video's wordt data opgenomen van de gebruiker voor een helemaal persoonlijke ervaring. 

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.