Onze Expertise

Engaging content

Als er één ding is waar we van houden bij LiveWall, dan is dat het combineren van creativiteit, design en technologie. Engaging content past precies in dat straatj. Van AR Filter op Instagram, tot interactieve Spotify Banner of persoonlijke video. Allemaal om te zorgen voor meer betrokkenheid bij jouw doelgroep.

Meer weten? Neem contact op!

Nieuwe kanalen

We zien nieuwe kanalen als onze playground. Het is niet voor niets dat we nauw samenwerken met Spotify, Instagram, Snapchat en TikTok om mee te gaan in de laatste mogelijkheden. Daarbij combineren we onze creatieve en technische masterminds om nieuwe, verrassende en innovaties creaties te realiseren. En daarmee gooi je natuurlijk bij je natuurlijk hoge ogen bij je publiek. 

Creatieve Content

Nieuwe kanalen bieden nieuwe mogelijkheden en een nieuwe blik op content.

LiveWall is Official SnapChat Supplier, waar we branded Lenses kunnen ontwikkelen. Ook op Instagram ontwikkelen we AR filters. LiveWall ontwikkelde filters voor bijvoorbeeld HEMA, Nijntje, Sony Music, Disney, Wehkamp en veel andere merken.

Met onze partner Spotify werken we aan digital experience voor advertisers. Bijvoorbeeld met banners en audio experiences.

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.