Onze expertise

Front end development

Met de laatste technieken zorgen we ervoor dat je webapplicatie of website meteen enthousiasme bij de gebruiker oproept. Of dat nou is door mooie animaties en overgangen, of juist doordat de interface snel reageert en goed voelt.

Meer weten? Neem contact op!

Websites komen tot leven

Met Front End Development brengen we een design tot leven. Dat kan een heel sterk visueel design zijn dat omgezet wordt naar een werkende website, of een meer technische webapplicatie waar we ons vooral bezighouden met het werkzaam maken van de applicatie.

Hoe dan ook: de gebruikerservaring staat voorop, we zorgen ervoor dat alles er tiptop uitziet én dat alles goed aanvoelt. Daarnaast maken we binnen LiveWall gebruik van de laatste technieken en mogelijkheden, zoals die ook door grote organisaties als Google en Facebook worden gebruikt. Denk hierbij aan React en Vue in combinatie met een moderne architectuur. 

Ons Team

LiveWall heeft een volledig in-house development team waarmee we snel kunnen schakelen bij de ontwikkeling van de website. Door onze brede ervaring is niets te gek: van B2B-websites tot consumentenwebsites met miljoenen hits. We gebruiken de laatste technieken en innovaties om de site te optimaliseren. 

Dit doen wij

Voor de optimale front end development ben je bij ons aan het juiste adres. Bij LiveWall werken we met:

1. De laatste technologieën voor webapplicaties.

2. Responsieve websites en webapplicaties.

3. Optimalisatie voor SEO en performance.

4. Sterke visuele ondersteuning, in samenwerking met onze UI/UX designers.

5. Op maat ontwikkeling, waarbij we niet vastzitten aan templates of vaste opzetten.

6. Technologie die past bij de vraag.

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.