Onze expertise

Media innovatie

We geloven er echt in dat media en content samen moet komen. Alleen dan ga je pas echt voor resultaat. Zijn we dan een media bureau? Misschien niet, maar waar content en media elkaar kunnen versterken, daar zien we juist een grote kracht. Dat komt vooral doordat we in die combinatie goed kunnen testen en optimaliseren. Zo bouwen we samen kennis op over wat werkt. Maar minstens zo belangrijk, testen we ook nieuwe dingen uit. 

HEB JE EEN VRAAG?

Nieuwe kanalen

Naast dat we graag je bestaande kanalen maximaal optimaliseren vinden we het ook van belang om nieuwe kanalen te testen. Het online speelveld is namelijk enorm, met honderden ad formats en kanalen. Het kan zomaar zijn dat het ene format 10x goedkoper is dan een ander, terwijl je misschien niet eens daaraan gedacht had. Daarom zien we als een voornaam doel om te testen en te innoveren met je kanalen, om zo blijvend betere effecten op te bouwen. 

Meet Cape

Binnen LiveWall hebben we ook de startup Cape opgezet. Wat we daar doen? Voor grote multinationals zorgen we ervoor dat via het platform op basis van templates content gemaakt kan worden. Of dat nu social, online video, display of print is. Dat kan dan ook direct gepubliceerd worden naar de grote online kanalen als Google, Facebook, Instagram etc. Zo zorgen we ervoor dat online marketing door innovaties ineens meer schaalbaar wordt, en uiteindelijk beter performed.

Dat koppelen we ook aan data, dus data over visuals, of over performance, om optimale campagneresultaten te realiseren. Die kennis nemen we natuurlijk ook mee wanneer we met jouw media aan de slag gaan. 

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.