Pakketten

LiveWall heeft een compleet pakket voor de weergave van social media berichten en andere interactieve kanalen, social media analyse. Schrijf je nu in en start met LiveWall voor je merk, event of bedrijf!
Je kunt LiveWall al gratis gebruiken voor kleine events. Wel zal dan het LiveWall logo altijd in beeld zijn en zullen de mogelijkheden beperkt zijn. Voor professionele events bieden we het uitgebreide pakket waarmee je van de volledige diensten gebruik kunt maken. LiveWall kan je ook helpen met een op maat oplossing voor een uniek evenement.
Speciaal voor
Schermen
Social media
Statistieken

Gratis

0,-
Per maand of eenmalig per event

Starter

49,-
Per maand of eenmalig per event

Compleet

Beste keuze
149,-
Per maand of eenmalig per event

LiveWall op maat diensten

We kunnen je niet alleen helpen met een standaard pakket maar ook met de creatie van een volledige ervaring op maat!
Zo kunnen we LiveWall voor je inrichten, technische support leveren, een after-video maken, een op maat LiveWall app ontwikkelen of een geweldig concept verzinnen om uw evenement tot een interactieve sensatie te maken.
Meer te weten komen

Ondersteuning

LiveWall kan je tijdens je evenement ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van technische ondersteuning, monitoring, moderating en onze mensen kunnen zorgen voor social media content.

Concepten

LiveWall kan door middel van de laatste technologie en met creativiteit een volledig nieuw concept opzetten voor je event, merk of bedrijf om zo social media presence te ondersteunen.

Apps

LiveWall kan op maat applicaties voor ontwikkelen. Of dit nu voor binnen je LiveWall, mobiel of social media is, bij ons ben je aan het goede adres!

Analyse

Met de LiveWall software is het al mogelijk om social media statistieken op te vragen, maar daarnaast kunnen we deze kennis over uw social media ook omzetten in een nieuwe social media strategie.

Design

LiveWall kan je op maat LiveWall ontwerpen. Zo kunnen we uw eigen huisstijl doorvoeren en op maat animaties toevoegen.