Onze expertise

Fotografie & visual design

Bij elke campagne hoort een mooie set visuals. Dat kan de key visual zijn, maar ook aanvullende visuals zoals banners, social headers, posters etc. Ons Studios team verzorgt het design, de productie en de realisatie van die visuals voor een succesvolle campagne. We doen dat met onze fotografen, visual designers en art director. 

HEB JE EEN VRAAG?

Marketing campagne design

Hedentendaagse consumenten denken al volledig visueel. Teksten worden minder en minder gelezen, dus sterke visuals gaan een grotere rol spelen. We denken mee in het visuele design van alle assets die nodig zijn voor je campagne. Of dat nu een key visual is, een motion graphics, interactieve graphic of campaign design toolkit. We zijn hierin echt partner, niet alleen de design agency. Doordat we het hele pallet van diensten in huis hebben, van concepting tot video en fotogratie, sluiten alle assets en campagneuitingen perfect op elkaar aan. 

Hoe doen we dat

We vinden het heel belangrijk om visuals te ontwikkelen die echt passen bij het kanaal. Wanneer je kanaal online is, geeft dit ook eisen aan je visuals en fotogratie. We proberen echt treffende content bij het kanaal te maken.

Dat doen we samen, in verschillende visuele sessies in het traject. Vaak maken die visuals onderdeel uit van de campagne, maar ze kunnen ook stand alone zijn. Dat kan een graphic design zijn, information design of een fotoshoot. 

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.