Onze expertise

Webapps en data-apps

Eenvoudig in gebruik, maximale performance. Ons team van LiveWall collega’s ontwikkelt volledige web- en data-applicaties voor jouw organisatie. Van een B2C social community, tot B2B toepassingen waar maar een paar medewerkers toegang tot hebben. We gebruiken de mooiste technologieën én zorgen voor een volledig data-gedreven omgeving.

Meer weten? Neem contact op!

Technologie ontmoet design

Technologie en design gaan hand in hand samen. Want een webapplicatie heeft meer nodig dan alleen data. Het is net zo belangrijk dat die data supersnel beschikbaar én makkelijk te begrijpen is. Vanaf het startpunt van het project stellen we een team samen. Van data engineers, maar óók UX designers. Zo brengen we twee werelden bij elkaar en werken we samen. Gedurende het gehele ontwikkeltraject. De output van het project testen? Dat doen we met echte eindgebruikers.

Data, data, data

Alles draait om data. Vooral bij webapplicaties. Van het ontsluiten tot informatie via API-koppelingen, tot het efficiënt beheren van databases en externe bronnen. Met ons team van experts in dataverwerking, schaalbaarheid, caching en security, bieden we maximale prestaties en een naadloze gebruikerservaring. Zo zetten we de kracht van data in om jouw webapplicaties naar nieuwe hoogtes te tillen.

Technologie staat centraal

Bij LiveWall maken we gebruik van de laatste technieken voor het ontwikkelen van webapplicaties. We kijken vanaf het begin met je mee en vinden zo de beste technologie-match voor jouw organisatie. We maken gebruik van React en Vue voor de front-end. Binnen de backend is dat vaak PHP, Laravel of NodeJS Express. Voor databases gebruiken we technieken als SQL, MongoDB of Cassandra. 

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.