Onze expertise

Webapps en data-apps

LiveWall ontwikkelt webapplicaties of data-applicaties die super eenvoudig zijn in gebruik en maximaal performen. Dat kan van alles zijn. Van een volledig B2C social community, tot een B2B toepassing die maar voor een beperkte groep medewerkers te gebruiken is. We gebruiken altijd de laatste technologie en zorgen voor een schaalbare, en sterk data-gedreven omgeving.

Meer weten? Neem contact op!

Technologie ontmoet design

Bij LiveWall moeten design en technologie optimaal combineren. Een webapplicatie moet niet alleen alle benodigde data tonen, maar het is minstens zo belangrijk dat die data super snel beschikbaar en heel eenvoudig te begrijpen is. Vanaf de start van het project stellen we een team samen met onze data engineers, maar ook UX designers, om deze werelden bij elkaar te brengen. Het hele ontwikkeltraject werken we samen, en bij voorkeur testen we met de echte eindgebruikers. 

Data, data, data

Webapplicaties draaien vaak om data. Dat is vaak een collectie van API-koppelingen die alle data ontsluit vanuit de database, of vanuit externe bronnen. LiveWall heeft veel ervaring in het lezen van deze data, en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan schaalbaarheid, caching en security: alles wat bijdraagt aan de maximale ervaring.

Technologie staat centraal

Bij LiveWall maken we gebruik van de laatste technieken voor webapplicaties. We kijken vanaf het begin naar de beste technologie-match. Daarbij maken we onder andere gebruik van React en Vue voor de front end. Binnen de backend is dat vaak PHP/Laravel of NodeJS/Express. Dit zijn actuele standaarden voor moderne applicaties. Voor databases gebruiken we technieken als SQL, MongoDB of Cassandra. 

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.