Onze expertise

Year round content strategie

Bij LiveWall zorgen we ervoor dat je online succesvol bent. Dat doen we door samen een sterke content-strategie op te stellen. En wanneer je dat echt goed zou willen doen, dan denk je na over een langere periode. We gaan dan over een lange periode inplannen hoe campagnes en individuele content bij kan dragen aan alle thema's, doelstellingen en de commerciele lifecycle over het jaar heen. 

HEB JE EEN VRAAG?

Sterk staaltje strategie

Wanneer je echt succes wilt hebben met online content, dan is een goede strategie essentieel. Opvolgende content maar ook losse campagnes of campagne-flights dienen elkaar te versterken. We zien vaak terug dat dit allemaal los wordt beschouwd, maar naar onze mening is het echt beter om met een vooruitziende blik naar je content te kijken. En niet onbelangrijk, leren, leren, leren. We moeten samen de doelgroep die online te vinden is weten aan te spreken, te raken, of te amuseren op verschillende kanalen, zowel organisch als paid.

Van strategie tot productie

We bedenken niet alleen een passende strategie voor jouw merk, maar produceren ook alles samen met ons in-house productieteam. Of het nu gaat om een video, afbeeldingen, copy, blogs of fotografie. Voor elk online kanaal verzorgen wij een passende content waarmee we jouw strategie doorvertalen naar een duidelijke boodschap.

De content journey

We gaan samen naar jouw customer journey kijken. Welke content krijgt jouw doelgroep op welk kanaal te zien? Daarvoor gebruiken we verschillende content modellen, zoals See, Think, Do of Pitch, Play, Plunge. Deze modellen brengen ieder stukje content telkens tot een succes.  

Want ook online is die customer experience van enorm belang. Een goede strategie, testing en passende content zorgt echt voor enorme verschillen in merkervaring en awareness.

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.