Onze Expertise

Mobile App Development

Mobiele applicaties zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Er worden mobiele applicaties ontwikkeld in alle soorten en maten. LiveWall ontwikkelt onder andere web-based applicaties, native applicaties en hybride applicaties. Daarnaast kunnen de mobiele applicaties draaien op verschillende besturingssystemen zoals Android, iPhone en iPad.

Meer weten? Neem contact op!

Applicaties op Maat

LiveWall heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van mobiele applicaties. We helpen je graag bij het gehele proces. Vanuit onze expertise als full service digital agency denken we graag mee over de content voor je mobiele applicatie, over de functionaliteiten, mogelijkheden en het design. De wensen van jouw klanten en gebruikers zijn daarbij ons uitgangspunt.

Technologie Keuze

Er zijn verschillende keuzes te maken voor de basis van een applicatie. 

Native development: hierbij maken we de applicatie specifiek voor iOS of Android. Daarbij zorgen we voor een optimale gebruikservaring en mogelijkheden van de devices in de programmeertalen die specifiek zijn gemaakt voor die platforms.

Hybride development: het nadeel van native development is dat de ontwikkeltijd langer is. Een goed alternatief is een hybride app. Daarvoor gebruiken we vaak React Native, waardoor je sneller naar zowel iOS als Android kunt lanceren.

Webapplicatie: het is tevens mogelijk om met webtechnologie of een Progressive Web App (PWA) een applicatie te maken die voelt als een native app. Dit kost minder tijd, maar je bent ook iets meer beperkt in de mogelijkheden.

Een app van LiveWall

Bij LiveWall staan we nooit stil. We gebruiken de laatste technologieën of de technologie die het beste past, zolang deze maar user friendly is. De user experience is leidend. Gelukkig zitten we bij LiveWall niet vast aan vaste modules of platforms: het liefst gaan we voor custom-made, waarbij alles op maat wordt ontwikkeld. Bij LiveWall hebben we enorm veel ervaring met het maken van verschillende soorten apps: van sociale apps, tot datagedreven- of hoog volume apps. En van B2B- tot B2C.

Image 1

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.