LiveWall TikTok Marketing

TikTok Marketing voor merken

TikTok is het snelst groeiende social platform ter wereld. En ook in Nederland kan je niet meer om het kanaal heen. Voor bedrijven is TikTok hét go-to kanaal voor branding. Je bereikt er zowel jongeren, als steeds vaker de 30+ generatie. Trends, challenges, muziek: LiveWall zet de juiste middelen in om TikTok optimaal op te nemen in jouw mediamix.

Meer weten? Neem contact op!

TikTok Campagnes

TikTok is uitermate geschikt voor bedrijven die (ook) de jongere doelgroepen willen bereiken én die als oprecht en als voorloper gezien willen worden. TikTok opnemen in je online marketingstrategie betekent wel een andere manier van content maken. Voor TikTok als marketingcommunicatiekanaal is het belangrijk authentiek, snel en up-to-date te zijn.

LiveWall voert jouw marketingstrategie door in de juiste vorm voor het kanaal. Samen maken we een mix tussen organische content en advertenties. Ook kunnen wij adviseren in het inzetten van influencers of eigen audio. Samen beoordelen en bepalen we welke content aansluit bij je doelgroep en welke niet. Zet je TikTok in als HR- en Werken Bij-campagne, of juist om je merk opnieuw te laden: ons in-house team wordt graag tijdelijk jouw nieuwe adviseur en collega.

Wat we doen

TikTok Werkgeverscampagnes

Échte mensen met échte verhalen: dat werkt op TikTok. Het kanaal is dan ook perfect in te zetten als employer branding of werken bij-platform. Wij helpen je met jouw werkgeverscampagne, van concept tot productie en van media tot Employer Value Proposition.

TikTok branded content

Zorgt jouw content ervoor dat kijkers liken, reageren of sharen? Kortom, maak jij content die de TikTokker aanspreekt? Samen dragen we het complete verhaal rondom jouw merk uit, passend bij de huidige trends.

TikTok ad campagne

Verhoog je omzet, stimuleer web traffic en versterk naamsbekendheid met TikTok advertenties. Samen kijken we naar doelstellingen, targetting, budget en optimalisatie van je ad-campagne.

TikTok samenwerking

Past een influencer bij jouw merk? Dan is een samenwerking een goede manier om jouw doelgroep te bereiken. Influencers weten precies welke content aanslaat bij hun volgers. LiveWall kijkt samen met jou of een collab past in je marketingstrategie.

Onze expertise

(TikTok) Strategy

We stellen een gerichte strategie op waarmee we optimaal de juiste doelgroep bereiken. Samen stellen we de juiste doelstellingen op.

Concepting

TikTok is echt, origineel en snel. LiveWall zorgt voor een verrassend concept, passende bij het kanaal, bij jouw merkverhaal en bij de doelgroep.

Campagne Creatie

Ons in-house team verzorgt de volledige productie van jouw TikTok campagne. Van producers tot animators en van editor tot TikTok expert: samen zorgen voor een eindproduct dat werkt.

TikTok Advertenties

LiveWall en TikTok hebben een goed partnerschap. We helpen je graag met het inzetten van in-feed native video: de juiste soort advertisements op de For You Page.

Gebruiker Gegenereerde Content

TikTok geeft users alle tools om zelf toffe content te maken. En dat doen ze dan ook graag. Wij helpen je de juiste hashtag challenge te koppelen aan jouw merk of product. Zo krijg je unieke content van de gebruikers zelf!

Korte content

Advertenties op TikTok variëren van 5 seconden tot 15 seconden, organische content tot maximaal een minuut. Alles in 16:9 en met het geluid op ‘aan’. LiveWall helpt je de juiste storyline en CTA te kiezen binnen deze korte tijd.

Onze aanpak

Er zijn nog relatief weinig Nederlandse bedrijven actief op TikTok, dat zorgt voor enorme kansen om jouw doelgroep te bereiken. Samen melden we jouw bedrijf aan voor TikTok For Business, óf optimaliseren we je bestaande profiel. 

We willen graag meer weten over je marketingstrategie, doelgroep en doelstellingen. Zo bepalen we de content voor TikTok Gaan we voor handige life hacks, snelle DIY’s of creatieve How-to video’s? Gieten we een advertentie in een goede TikTok reel of maken we juist een uitdagende challenge? 

Met een pro-account kunnen we zien hoe vaak filmpjes bekeken worden, hoeveel volgers en profielweergaven je hebt en welke video’s trending zijn. Handig is ook de doelgroepanalyse, voor je verdere TikTok-strategie. LiveWall helpt je graag verder met advies en het opzetten van social advertising voor jouw zakelijke TikTok-account. 

Wil jij meer weten over adverteren op TikTok of over hoe je TikTok in je marketingstrategie op kunt nemen? Neem dan contact met ons op!

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.