LiveWall Employer Campaigns

Employer branding voor succesvolle werkgevers

Wij zorgen ervoor dat jij als werkgever op de kaart komt te staan. Met goede arbeidsmarktcommunicatie, een duidelijke strategie en een goed concept voor je employer branding campagne. En bovendien kunnen we alles in-house uitvoeren, voor een maximaal resultaat van je campagne.

Meer weten? Neem contact op!

Employer branding

Elke organisatie waar collega’s samenwerken, heeft een employer brand. Een werkgeversmerk waar medewerkers trots op zijn. Én een merk dat nieuwe werknemers aantrekt. Vooral in de huidige markt wil je de juiste mensen aantrekken en behouden. Een goede employer branding draagt daaraan bij.

LiveWall kijkt naar wat jou uniek maakt als werkgever. Samen brengen we dit op een consistente en authentieke manier naar buiten. Dat kan met een compleet employer branding-traject, of in kleine stapjes. Van een volledige werken bij-strategie tot een nieuwe manier van onboarding voor de HR-marketing. En van een aansprekende video met betrokken werknemers tot een aansprekende werkenbij-website. Ons in-house team wordt graag tijdelijk jouw nieuwe collega.

Wat we doen

Employer branding campagne

Een big bang rondom jouw werkgeversmerk. We ontwikkelen de meest aansprekende en aantrekkelijke campagne. Van concept tot productie en van media tot Employer Value Proposition.

Werken bij-website

Op een goede werken bij-pagina ziet, leest en voelt jouw sollicitant meteen waarom hij of zij moét solliciteren. In woord en beeld, met SEO-optimalisatie en een effectieve inrichting: wij zorgen voor een inspirerende employer branding-pagina.

Interne werkgeverscampagnes

Het beste visitekaartje van jouw werkgeversmerk? Dat zijn tevreden werknemers. Verras collega’s, laat zien dat je ze waardeert. Wij helpen je om huidige medewerkers te binden, boeien en betrekken.

Year round content

Samen dragen we het complete verhaal rondom jouw werkgeversmerk uit. Hiervoor produceren we het hele jaar door content: voor elk moment en voor de juiste doelgroep, maar wel als één groot merkverhaal, passend bij jouw werkgeversimago.

Onze expertise

Employer value proposition

We scherpen je bestaande employer value proposition - je merkverhaal als werkgever - aan.

Strategie

We stellen een gerichte strategie op waarmee we optimaal potentiële werknemers bereiken. Samen stellen we hierbij de juiste doelstellingen op.

Concepting

We zorgen voor een verrassend concept voor je werkgeversmerk of recruiting campagne, wat helemaal past bij de doelgroep van je werkgeversmerk.

Campagne creatie

Ons in-house team verzorgt de volledige productie van jouw werkgeverscampagne. Onze producers, animators, editors en video experts zorgen voor een eindproduct van wereldformaat.

Werken bij website

Met ons team van technische en creatieve masterminds zetten we samen jouw werkgeversmerk op de kaart. Met een verpletterende website, web app of online onboarding.

Media campagnes

Voor je werkgeverscampagne of -strategie stellen we samen een gericht mediaplan op, met duidelijke KPIs en een goede kanaalstrategie.

Onze aanpak

De tijden dat personeel in de rij stond om bij je merk te komen werken zijn voorbij. Een medewerker verwacht tegenwoordig echt wat terug van de werkgever. En dat begint bij een goede employer branding strategie met duidelijke arbeidsmarktcommunicatie die de volledige journey in beschouwing neemt.

Binnen deze journey doorlopen we alle stappen van bekendheid van het merk tot het maken van ambassadeurs van je medewerkers. Het onderstaande overzicht laat onze journey en de bijbehorende middelen zien. Interesse in hoe we dit aanpakken? Neem dan contact op!

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.