Gemeente Tilburg

Bat.nl

Website voor online verhuur

Het Brabants Afval Team (BAT) is verantwoordelijk voor de inzameling van afval bij ruim 95.000 huishoudens in de gemeente Tilburg én zorgt ervoor dat afval bij bedrijven en instellingen duurzaam kan worden verwerkt. LiveWall ontwikkelde de frisse nieuwe website BAT.nl, waarmee het BAT ook start met het online aanbieden van haar diensten zoals het verhuren van afzetcontainers. Ook verzorgden we de nieuwe fotografie.

Twee doelgroepen
Voor BAT.nl zijn er twee belangrijke doelgroepen: bedrijven en particulieren die aanvullende diensten willen afnemen. Inwoners van de gemeente Tilburg regelen hun zaken omtrent huishuidelijk afval op Tilburg.nl. Samen met het BAT werkten we aan een slimme infomatiestructuur waarbij de juiste balans is gevonden tussen de doelgroepen alsook de informatieve én commerciele doelstellingen. Ook mochten we met de fotocamera op pad voor nieuw beeldmateriaal. Het resultaat is een overzichtelijke, visueel ingestoken website met toptaken voor beide doelgroepen.

E-commerce
Het houdt niet op bij informatieve artikelen op BAT.nl: de nieuwe website betekent voor het BAT ook een start met het online aanbieden van haar diensten. Zo is het mogelijk om online afzetcontainers te bestellen én kunnen bedrijven op een handige manier offerteverzoeken insturen voor de verschillende diensten van het BAT.

We ontwikkelden het webdesign, de responsive website plus custom CMS voor BAT.nl.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.