RTL Nederland

Idols

Website

Na acht jaar afwezigheid keerde de ‘moeder aller zangaudities’ Idols in 2016 terug. LiveWall ontwikkelde een website die bij deze comeback past: een vaste omgeving waar kijkers na de uitzending terecht kunnen. Responsive en daarmee goed bereikbaar voor alle devices. Met veel videocontent is Idols.nl een aantrekkelijke en aansprekende website. 

De website
LiveWall ontwikkelde de nieuwe lay-out voor de Idols-website. Direct na de eerste uitzendingen werd idols.nl door honderdduizenden mensen bezocht en werden de video’s talloze keren bekeken. LiveWall blijft de online content verrijken door de site up-to-date te houden en in te spelen op social sharing. De korte auditie-fragmenten zijn erg deelbare content.

Idols
Idols werd veertien jaar terug enorm populair vanwege de mix van goede én (waanzinnig) slechte audities. De eerste aflevering van Idols 2016 trok op RTL 5 ruim 1,5 miljoen kijkers. De compleet nieuw jury bestaat uit Martijn Krabbé, Jamai Loman, Eva Simons en Ronald Molendijk. Presentatie is dit keer in handen van Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai. Op woensdag 8 juni vindt de finale plaats.

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.