Telegraaf Media Groep (TMG)

Jaap.nl

Vraag- en aanbod-applicatie

JAAP.NL verzamelt al het woningaanbod van Nederland, waardoor huizenzoekers een goed overzicht hebben van alle huizen die op dat moment te koop of te huur staan. Met de nieuwe app voor iOS en Android die IntoApps ontwikkelde kun je direct zoeken in het gehele huizenaanbod.

Filteren
In het huizenassortiment van JAAP.nl zoek je meteen op je eigen criteria. Zo kies je bijvoorbeeld voor huurhuizen of koopwoningen. Selecteer je het gewenste oppervlakte en het beschikbare budget. De JAAP.nl-app geeft direct het aanbod weer.

Droomhuis
Heb je je droomhuis gevonden? Reageerd direct, plan een bezichtiging of stel een vraag via de app. Maar ook video's en foto's bekijken is geen probleem.

Op de kaart zoek je naar alle beschikbare woningen in een bepaalde buurt. De app voegt alle woningen in een regio samen, zodat je in één oogopslag het aanbod ziet. Daarnaast worden er pushnotificaties toegevoegd aan de app, zodat je updates krijgt over het aanbod dat voor jou relevant is. 

Wij ontwikkelen de app from scratch. Daarin kun je zoeken via criteria en op de kaart. Zo heb je binnen no time je droomhuis gevonden. 


JAAP.nl
JAAP.nl is een zoekplatform voor het woningaanbod van Nederland. Via JAAP.NL kun je ook zelf je huis verkopen. Dit kan je duizenden euro’s aan makelaarskosten schelen. 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.