JOHAN Sports

Mobiele applicatie

De performance analyse app voor topsporters!

LiveWall ontwikkelt voor JOHAN Sports een mobiele applicatie die topsporters helpt bij het analyseren van hun prestaties gekoppeld aan trainingen en wedstrijden. De mobiele app stelt sporters in staat om op dagelijkse basis hun voortgang in te voeren zodat ze inzicht krijgen in hun herstel en inspanning.

Blessure preventie
Blessures zijn één van de grootste kostenposten binnen de wereld van topsporters. Een blessure zorgt ervoor dat een speler/atleet (tijdelijk) niet inzetbaar is. Naast dat dit sportief problemen met zich meebrengt, is het voor een topsportorganisatie niet gewenst dat een (groot) aantal sporters geen arbeid kan verrichten. De mobiele app van JOHAN Sports zorgt ervoor dat topsportorganisaties meer zicht krijgen op de prestatie-analyse van de individuele (en team) prestaties op het gebied van inspanning en herstel.

Dagelijkse formulieren
Aan de hand van dagelijkse formulieren verwerken de sporters hun prestaties (voor inspanning en herstel) in de app. Deze invoer zorgt ervoor dat er een patroon per sporter zichtbaar wordt. De app herinnert de sporters  om de formulieren in te vullen aan de hand van lokale in-app pushberichten. 

Trainer schema
De hoeveelheid activiteiten is per sportorganisatie zeer verschillend. Daarom heeft de trainer van het elftal (of de sporter) de mogelijkheid om het schema per team/sporter per week aan te passen. Op de pagina met schema's kan per dag in de week worden ingesteld welke formulieren de sporters moeten invullen op welk tijdstip. De trainer houdt hiermee het invullen van de formulieren onder controle.

Dashboard en resultaten
Aan de hand van een persoonlijk dashboard en een uitgebreide resultatenpagina hebben de trainers en spelers direct zicht op de persoonlijke- en teamprestaties. Op deze manier zijn opvallende resultaten direct zichtbaar zodat een trainer voorzorgsmaatregelen kan treffers voor de speler(s) waarop de resultaten van toepassing zijn. 

Topsportorganisaties krijgen grip op blessures door middel van de JOHAN sports app! 

 

 

Cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.